Teknologisk Institut IBIZ-Center

”Vækst med IT” hjælper mindre virksomheder med digitaliseringen

IBIZ-Center er med til at sikre væksten for små og mellemstore virksomheder og drives i regi af Teknologisk Institut og DELTA. ”Vækst med IT” er det mobile hjælpeværktøj der guider iværksættere eller mindre virksomheder der har svært ved at overskue alt det med it og digitalisering.

It og digitalisering af forretningsprocesserne giver nye muligheder for at spare tid, udvikle virksomheden og tjene flere penge. ”Vækst med IT” er oprindeligt skabt til PC, men netop denne målgruppe har et særligt behov for at orientere sig og træffe beslutninger på farten. Derfor var det oplagt at tænke mobiliteten ind og gøre løsningen tilgængelig på din mobile platforme.

Guiden giver brugeren et hurtigt overblik over de it- og digitaliserings- muligheder, som passer til den enkelte virksomheds behov. På kun 5 minutter guides man igennem en række svarmuligheder og får det forkromede overblik i form af en kortfattet checkliste med anbefalinger tilpasset svarene.

Guiden er udviklet på en HTML5 platform som kan ses på alle mobile enheder. App’en er integreret op i mod Ruby and Rails.

Mobil adgang gør det nemmere at træffe vigtige beslutninger

© Copyright - ABOUT Mobile