Rosendahl Design Group

Rosendahl Timepieces Copenhagen har genskabt en designskat

Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Det mestrede den internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen til fulde.

Rosendahl Design Group har åbnet for helt nye muligheder ved at lade apps indgå i marketing mixet. Arne Jacobsens unikke bord- og vægure LK, Roman, Station City Hall og Bankers kan personligt afprøves i hjemmet før beslutningen træffes. Ved hjælp af teknologien Augmented Reality hentes urene fra kataloget og føres ind i kamera funktionen og placeres lige der, hvor man har lyst til at se skønheden.

Resultatet deles nemt med andre og er med til at øge kendskabet til produktet, kunstneren og virksomheden bag. Man guides selvfølgelig nemt til den nærmeste forhandler med kortfunktionen, eller man kan foretage sit køb i web shoppen.

Appen er en helt ny måde at tænke marketing på. Et dialogværktøj og en mobil e-handelskanal i ét. Et værktøj der kan generere leads og skabe mersalg. Og ikke mindst. En unik måde at hente inspiration og fortælle dit brands historie på. Men apps er også platformen for en ny og anderledes dialog mellem virksomheder, produkter og nye målgrupper. Apps er et genialt responsmedie, som kan distribuere nyt content og reducere de traditionelle markedsføringsomkostninger.

Apps er en detonator for retail marketing

© Copyright - ABOUT Mobile