ATEA CRM APP

ATEA tænker mobilt og optimerer investeringen i CRM

ATEA Koncernen er nordens største leverandør af  it-infrastruktur og beskæftiger næsten 6000 medarbejdere. Også Atea mærker et stigende krav til mobilitet døgnet rundt.

I de fleste virksomheder ønsker man en højere og bedre udnyttelse af CRM systemet. Men det er en kendsgerning at færre og færre opdaterer hyppigt nok. Store data fyldes ind, men man får ikke nok ud af det.

Dygtige medarbejdere motiveres ikke af systemer, der ikke arbejder for brugerne. Derfor er mobilt CRM med til at realisere den tankegang, der oprindeligt lå til grund for at optimere arbejdet med kunderelationerne både før, under og efter mødet.

Nu kan Ateas Business managers anvende ABOUT Mobiles mobile CRM løsning baseret på Microsoft Dynamics CRM. Med et snuptag får de overblik og adgang til de væsentlige informationer, så der bliver mere tid til at fokusere på kunderne. Data er altid opdateret, og ledelsen kan træffe langt hurtigere beslutninger, når man har fingeren på pulsen.

Appen har et enkelt og mere gennemtænkt usability design, der understøtter arbejdsgangene. Dermed bliver det også nemmere for konsulentstaben at betjene systemet – Altså en bedre udnyttelse af Microsoft Dynamics CRM.

Større motivation og mersalg med aktuelle og præcise kundedata

© Copyright - ABOUT Mobile